Фізико-математична література

Наша гордість - це відділ фізико-математичної літератури. Ми працюємо з видавництвами, які до сих пір не представлені на українському ринку зовсім або представлені дуже слабко.

Це монографії, збірники наукових праць, підручники і задачники для студентів, розвиваюча література для просунутих школярів. Останні роки велику популярність придбав новий міждисциплінарний напрямок наукової думки - синергетика. У нас книги із синергетики широко представлені і користуються помітним попитом.

Є у нас і великий вибір букіністичної наукової (і не тільки наукової) літератури. Багато з представлених у нас книг, наприклад, 50х - 60х років видання, більше ніколи не перевидавалися і вважаються бібліографічною рідкістю. А у нас можна знайти таку книгу.

Ми здобули популярність в професійному співтоваристві - до нас нерідко приїжджають фізики і математики здалеку, щоб познайомитися з новинками, а  хімік,  біолог, астроном і інші природознавці знайдуть у нас щось цікаве для себе. Зараз на передові позиції в технічній і науковій думці висунулося новий напрямок - нанотехнології, і воно у нас також широко представлено і користується  попитом. За фізико-математичної літературою до нас звертаються і з інших міст України.

В магазині є можливість попереднього замовлення і можливість пересилки в інші міста України.