За ред. Безпалько О. - СОЦІАЛЬНА ПЕДАГОГІКА

Код: 
2013047009
Автор: 
За ред. Безпалько О.
Название: 
СОЦІАЛЬНА ПЕДАГОГІКА
Издательство: 
Город: 
Киев
Год: 
2013
Количеcтво страниц: 
312
Цена: 
75,00